Verzenden & retourneren

Verzendingskosten:
Al onze prijzen zijn exclusief verzendingskosten. De verzendingskost(en) worden toegevoegd aan de bestelling en wordt door de klant betaald. Wij leveren binnen NL en BE.

Niet opgehaalde artikelen:
Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die niet in ontvangst genomen zijn of opgehaald zijn. Deze pakketten worden uiteindelijk naar ons terug verzonden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de artikelen na terugzending. We zullen voor het opnieuw verzenden kosten aanrekenen inclusief verpakkingskosten, in het geval dat een pakket niet is opgehaald of in ontvangst genomen is.

Schade:
Onze pakketten worden met de grootste zorg ingepakt en verstuurd. Mocht er zich toch schade voordoen tijdens het transport vragen wij u het pakket niet aan te nemen en dit bij de transporteur te melden. Is het item wat je hebt ontvangen toch beschadigd of ontbreekt er iets? Dan moet dit binnen 24 uur bij ons bekend zijn. U kunt dit schriftelijk melden inclusief voldoende en duidelijke foto’s (info@studionoy.nl).

Retourneren:
Voor StudioNoy is klanttevredenheid uiterst belangrijk. Voldoet één of meerdere artikelen niet aan je verwachting nadat je deze hebt ontvangen, dan heb je het recht om binnen 14 dagen dagen schriftelijk contact met ons op te nemen en het betreffende artikel terug te sturen. Na afloop van deze periode is de aankoop een feit. Het terugzenden is ten alle tijden voor eigen rekening. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de verzendwijze die je kiest. Let op: zendingen die zonder track en trace worden teruggestuurd en kwijtraken in de post worden niet gecrediteerd. Bewaar dus altijd je verzendbewijs met track en trace totdat je retour verwerkt is. Het desbetreffende artikel moet onbeschadigd ongebruikt zijn en in de originele verpakking terug komen. Lees hierover meer bij voorwaarden retourneren. Het aankoopbedrag word indien het artikel goedgekeurd is teruggestort op je rekening binnen 14 dagen na goede ontvangst. Aankoopbedrag betekent zonder verzendingskosten.

Voorwaarden retourneren

Producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen.
Producten dienen in originele staat en/of verpakking (incl productmateriaal) te worden geretourneerd.
Producten met vlekken of (parfum)geuren worden niet retour genomen.
Producten dienen ongebruikt te worden geretourneerd.

Items die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen helaas niet retour worden genomen, er vind dan geen terugbetaling plaats. Indien het item gebuikt is, vlekken bevat of gebreken heeft sturen we het item terug naar de klant, nadat de klant de nieuwe verzendingskosten heeft betaald. Hierover ontvangt de klant bericht.

Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven namelijk:
Uitzonderlijke slijtage
Verkleuring van materialen
Water, val of stootslijtage
Beschadiging door nalatigheid
Het niet opvolgen van de wasvoorschriften

Ruilen
Wil je een item ruilen? Helaas is dit niet mogelijk bij StudioNoy. Je dient het item retour te sturen en het nieuwe gewenste item te bestellen.

Het adres voor terugzending:
StudioNoy
Kerkstraat 47
2951 GG
Alblasserdam